Quality Audio Equipment

Wij houden van goed geluid. We bieden alleen onderdelen aan van de hoogste kwaliteit en we denken met je mee om tot de meest geschikte audiooplossing te komen. 

Wat onze klanten zeggen...

Persoonlijke en snelle service

                     Bijgestaan met raad en daad!

Topservice!!!

                                         Zeer professionele ontvangst

De aankoop van een audio/video oplossing is geen bevlieging maar een doordachte keuze! Als consument zie je echter al snel door de bomen het bos niet meer!

Daarom ben ik in 2009 met Audio Passion gestart; in de eerste plaats om mijn passie voor kwalitatieve muziekweergave te delen met een groter publiek. Samen bespreken we je wensen en geven invulling aan je noden. Ik laat je ook horen wat je voor je centen kan kopen en wat het kwaliteitsverschil en de mogelijkheden zijn van eventuele upgrades om tot een doordachte keuze te komen.

De aangeboden apparaten hebben altijd een top prijs-kwaliteit verhouding en zijn steeds zaken die ik zelf zou kopen en waar ik dus voor 100% achtersta!  

In onze 2 demoruimten kunnen we samen in alle rust de oplossingen beluisteren. De nadruk ligt hier op het vinden van de juiste oplossing, niet op platte verkoop!

Net zoals vele van mijn klanten ben ik in de eerste plaats een muziekliefhebber en ben ik tevreden als iemand met een goede oplossing naar buiten gaat!

Dit alles gebeurt enkel op afspraak; maak er snel eentje hier!

Stereo - Surround - Streaming - Phono