Quality Audio Equipment

Dali Epicon Vokal

Verander je woonkamer in een bioscoop van wereldklasse. Ervaar elk woord, elke schreeuw, elke fluistering in ultieme helderheid met de filmster van de EPICON familie, de VOKAL centerluidspreker - die moeiteloos menselijke stemmen reproduceert en het geluidsspoor verbluffend realistisch en precies weergeeft.

We hebben een compromisloze centerluidspreker ontwikkeld voor alle meerkanaals-liefhebbers - de DALI EPICON VOKAL. Met 2 woofers van 16,5 centimeter en de hybride tweeter module belooft deze luidspreker het niveau van transparantie en klankkleur dat past bij de rest van de serie.

De EPICON VOKAL past bij elk van de drie frontluidsprekers en elk systeem waar echtheid en realistische geluidsdrukken nodig zijn zal ervan profiteren. Alle EPICON luidsprekers hebben gemeen dat ze goed werken in zowel 2.0, 2.1, 5.1 als andere meerkanaals systemen.

50% van de akoestische energie bij een normale film komt van het centerkanaal. De EPICON VOKAL kan elke uitdaging aan. Een nauwkeurige afstemming van klankkleuren en het vermogen om zelfs de kleinste details exact zo weer te geven als ze werden opgenomen is karakteristiek voor elke EPICON. Bijvoorbeeld het vermogen om menselijke stemmen moeiteloos weer te geven is wat de DALI EPICON VOKAL onderscheidt.

Kies een variant:

4.999,00 €
Stereo - Surround - Streaming - Phono